sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 24 april 2011

Påsklov? Sommarlov?

Av Sanna Svensson - 24 april 2011 20:51

Ja,jag är då tveksam på vad det är för lov vi har nu,,är ju så himla härligt väder ute,och då kan man ju liksom inte sitta inne hela dagarna så jag har varit ute och levt livet ihelgen. så najs

I torsdags minns jag knappt vad jag gjorde,men var nog inget speciellt iallafall.Njöt av att vara ledig typ.

På fredagen tog jag mitt pick och pack och drog till Sara.Och vad gjorde vi då? Ja,vi stekte en hel del innan vi drog ut på en brorunda där vi såg skymten av killen som fått som flesta att brista ut i asgarv under veckan- Woupio!

Sen fortsatte vi våran tur över vägen där vi till Statiol där vi träffade lite härligt folk! Pratade en stund med dom innan vi begav oss för att hämta cykel och lite annat grejs innan vi gick och köpte en massa onyttigt.Drog sedan hem igen för att sitta på en filt,steka,äta godis och prata,samtidigt som man kollar på en föreställing utan dess like som utspelade sig på andra sidan vägen!

Resten av kvällen tillbringade jag på en pakethållare,eller på sadeln.Först fram och tillbaka till Nilsvallen,och sen ända bort till Dammen. jag säger ett ord. aj.

Och på natten roade vi oss med att kolla på 5 filmer,och hör och häpna men jag har sett Twilight.Applåder till mig,tack!


Lördagen bestod av stek,stek,bad,stek och stek.

Började med att ligga på gräsmassan och sola,sen drog vi till badhuset och badade i 20 min,la oss i solstolar och vart kvar där i timmar,betedde oss som 3-åringar i vattnet,gick upp,åt glass och tillsist cykla vi hem.

När vi låg i varsin solstol i bikini med en klarblå himmel och en stekande sol ovanför oss så kom vi på att vi skulle inte vilja vara någon annanstans i hela världen än just i Sveg.Inte ens en tur till Thailand var så himla lockande då.

Löööv tooo Storsveg!  


Efter typ 30 min hemma hos Sara drog jag till HännäBänänä och där vart det lite mat innan vi drog ut på Sveg,dock bara en stund för att sen inse att batteriet i Hännäs telefon var slut.

Efter att vi laddat den så cyklade vi kanske brorundan,minns inte riktigt,för att sen äta glass och prata och garva en massa. Och även då kom ämnet om hur fint Sveg är nu upp.Man blir ju typ kär.Speciellt i Mankellbron.Jag och Hännä är helt frälst i den.

Sen fick vi besked om att vi skulle kolla på film så vi cykla hem och klädde på oss lite mer innan vi cyklade upp till Samuel där det somsagt vart film,men även en massa skratt och prat.Riktigt mysigt!

Sen cyklade vi i den härliga natten ner till kyrkan och där var det också mysigt,dock lite för mysigt för jag somna till ett tag tror jag...ops!

Sen tog vi återigen cyklarna för att dra hem till sängen och sova,men innan dess vart det lite prat och kort.


Söndag: Vaknade vid 10 och åt lite frukost och spela lite kort innan det vart hämtning av mammsen.Drog hem,drog av mig kläderna,drog på mig bikinin och drog fram en solstol.Där satt jag resten av dagen.


en sammanfattnig av min start på lovet: det har varit fint väder,brännan är pågång,jag har otroligt ont i rumpan,jag har världens bästa vänner,och jag är lycklig. så inåthelvete lycklig.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Av Sanna Svensson - Måndag 15 jan 15:46

Den här helgen hann knappt börja innan den slutade kändes det som. Jag gissar att det var för att heeela lördagen spenderades i curlinghallen. Vi har ett tjejlag anmält till division 2-spel. Så i helgen var första sammandrabbningen. Det blev en inten...

Av Sanna Svensson - Måndag 8 jan 12:57

2023. Dags för årets sammanfattning av året som passerat. Eftersom jag varit så himla dålig på att blogga det här året så känns en sammanfattning absolut aktuell. 2023 har innehållit det mesta. Mellanmjölk men främst djupa dalar och höga toppar. Et...

Av Sanna Svensson - 24 december 2023 02:00


Vår jul i år blev inte som tänkt. Influensa som först slog till mot Marcus och sen mig. Det blir så ibland. Jag hoppas att ni alla får en fin jul! ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards