sannaveronicasvensson

Alla inlägg under maj 2011

Av Sanna Svensson - 17 maj 2011 14:38

Vaknade med ett dunkande huvud idag,och eftersom jag mådde illa som en tok igår så sprang mamma efter alvedon för att försöka förhindra ett migränanfall.Om hon lyckades eller inte är det ingen som vet i nuläget.

När jag tagit mig upp ur sängläget så blir det väl lite plugg som gäller då.Känns inte alltför lockande men göras ska det!


Och för att komma lite närmare min kärlek den 4 augusti så klickade jag hem ett objektiv idag.Känns inte helt fel om jag ska vara ärlig! Kanske ska passa på att köpa ett extra minneskort tills det datumet för om jag känner mig rätt kommer det knäppas en hel del bilder...

<3


Av Sanna Svensson - 16 maj 2011 19:37

Förutom att ha gått och varit damplycklig så har jag ju varrit i skolan idag också.

En helt vanlig dag,finns något speciellt att berätta tror jag.Lite prov,lite jobb,lite chill och mycket garv.Dock så var Sara ovanligt mesig idag.

Även dagens kommentar kom från henne:

-Jag funderar på att färga lugg...

Själv tycker att det låter som en toppen idè!


Men nu ska jag nog kanske plugga lite och sedan duscha.


Hörs!


ge mig party någon!


Av Sanna Svensson - 16 maj 2011 16:36

Och det är just det jag gör efter denna dag,så sjukt lycklig!


När jag blir stor ska jag gifta mig med han,även om han vill eller inte,den saken är klar! Är nog bland det snyggaste jag sett alltså....


 

Men dock så kan det ju ta ett tag till det blir bröllop så klickade precis hem en "liten" dejt med han i sommar! Förjäkla lycklig tjej alltså! Eller ja,tjejer!

För jag åker inte och kollar på The Baseballs utan min Amanda Kurki,det kan ni skriva upp!

Vi kör på en repris från förra året. Och jag har knappast varit lyckligare alltså.


     


Kär och galen.


Av Sanna Svensson - 15 maj 2011 17:32

Har precis anlänt till fågelberget igen då efter en ganska chillig dag som inte bestått av något annat än just chill! Och kvällen lär nog bli ungefär lika chill,och det säger man ju inte nej till! Vet inte riktigt vad ska skriva mer om angående denna dag...har ju liksom inte hänt så mycket precis...får väl bli till attt tagga till skolan imon då. kanonkul!

Hörs hej!



det här du min vän,det kan bli riktigt jävla kung. ser fram imot sommaren!

 

 

Av Sanna Svensson - 14 maj 2011 20:34

Underbara helg! Är så sjukt härligt att få sova ut på morgonen så man nästan dör!

Dock så saknar jag kompisarna som bara den!


Dagen började för tidigt på morgonen kändes det som...var typ död trots att klockan redan passerat en hel del klockslag!

Sen vart det upp och duscha och fixa sig innan jag fick beskedet att jag skulle följa med till Borlänge med syster och Conny,och det vart riktigt najsigt! Dock så åkte jag hem med alla pengarna i behåll,dock så var det en hel del som lockade kan jag ju säga...

Sen drog jag raka vägen till Prästholmen och kollade på fotboll,och jag kan ju säga att jag älskar att sitta på den läktaren och kolla på fotboll(killar)! På nått sätt så mår jag bara så jäkla bra när jag sitter där! Efter matchen träffade jag även Mackan som inte fick spela match idag,men imon,då jäklar ska han visa vart skåpet ska stå!


Efter fotbollen vart det ut och svettas i spåret med pappan min,så himla göttans!

Känslan efter ett träningspass är ju så otroligt härlig!


Hörs väl imon eller nått då!

Av Sanna Svensson - 13 maj 2011 21:48

Dagen har varit som just en fredag brukar vara,trots att det är fredag den trettonde.Men ja,dagen är ju inte slut än så.

Lektionerna har varit precis som vanligt,inte hänt ett endaste dugg ju faktiskt,Eller ja,det finns ju en hel del stjärnor här om man säger så då.

Efter skolan satte jag mig på bussen och drog till Mora för att träffa pappa.Dock så gick jag till mormor och morfar närstan direkt för det var ju så najsigt väder.Där vart det en massa garv åt dom två.Dom är ju så roliga,och så knäppa,det kan ju ingen ta ifrån dom.Sen så vart det lite intervju av båda två ingående mitt svenskaarbete om morfars ampution.Riktigt hemsk och äcklig historia dedär!


Men nu dör datorn snart så jag ska återgå till Tv-tittandet och jordgubbasätandet!


Dagens:

(erik)- Ja,jorden rör sig ju cirka 3,5 cm ut i rymden,bort från solen,varje år.

(rasmus)-Den då hinner den ju undan solen!

Av Sanna Svensson - 12 maj 2011 22:26

Har typ kommit hem för en stund sen efter att ha varit nere på Grand Prix.Och det gör en aldrig besviken alltså! Dom är ju så sjukt duktiga,vill också kunna spela och sjunga som vissa där alltså!Sällskapet var det inte heller nå fel på.Satt nämligen och garva åt en hel del meg Nils.Göttans


Dagen har varit...blandad!

Först en ganska najs bildlektion.Sen eget arbete på svenska,som vart lite kortare för vi skulle fota.Hoppas till tusen att bilderna blev bra,men det vet man ju aldrig!

Sen vart det en goood lunch-tummen upp!

Matten blev ju lite som den blev...jag och Kärin satt och skratta tills tårarna kom,men vad vi skratta åt,det vet jag inte!


 


Och sen på gympan så lacka läraren ur totalt! Inte okej alltså!

Och på So:n vart det film och en massa dryg bara.Och när vi hade lust att sluta,ja då gick vi.Så var det med den saken.

Men nu ska jag lägga mig och sova tror jag.eller ja,jag vet att jag ska det.

Nattinatti!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards