sannaveronicasvensson

Alla inlägg under december 2020

Av Sanna Svensson - 18 december 2020 20:11

Efter en förmiddag i sorgens tecken gjorde vi årets pepparkaksbak. Viktigt att göra mysiga saker när man kan i dessa tider <3

Av Sanna Svensson - 16 december 2020 20:56

Hur skönt? Så skönt! Långhelg, det var ett tag sen. Dagen idag har varit najs. Jag jobbade hemma, så morgonen jobbade jag från sängen. Vid lunch tog jag och Karin våran veckopromenad. Solen lyste och man samlade på sig energi och vitaminer. Alltid lika skönt att komma ut på en långpromenad, blev över 7km idag. Och kolla utsikten från bron. Åhh.


Hemma igen duschade jag, och sen åt vi lunch och kollade på bonde söker fru. Sen jobbade jag några timmar till.

Till middag har vi ätit paprikasoppa och nu vet jag inte vad vi ska göra faktiskt. Sängen är väl inte alltför långt borta.

Av Sanna Svensson - 13 december 2020 15:25

.. resulterade i en ännu finare entré.


Keaton höll koll på mig dom första 10 minuterna jag höll på, från sitt vaktfönster. Haha, sötnöt. Man ser bara en nos i det vänstra hörnet. Efter 10 minuter tröttnade han och gick och la sig i soffan.

Av Sanna Svensson - 13 december 2020 15:21

Grattis Papa! Pappa. Mannen. Myten. Legenden. Snusmumrik. Banjo. Daddy- Cool. Father. Pappa.

Idag fyller han år. Hurra! Hoppas du har fått öppna några paket, som vi alla vet att du gillar. Idag fick du ett grattis över telefon av mig, en annan dag blir du uppvaktad på plats. Grattis igen!

Av Sanna Svensson - 13 december 2020 00:54

Den här lördagen har varit så bra, riktigt bra. Den började med en mysig sovmorgon. Mmm, så skönt. Sen på förmiddagen har vi promenerat och bakat kanelfudge. Vi har stökat på som bäst här hemma. Hämtat in ved och plockat på.

På eftermiddagen ville vi göra något mer ute så vi tog tag i garaget. Vi städade golvet rejält, plockade undan lite gamla plankor och ställde upp vår Ivar - den vi hade i förrådet i Västerås. Tada!

Före:


Efter:


Den rymmer hur mycket som helst. Vi provade och det ryms en bil i garaget också, trots hyllan. Kanoners. Och nej, jag vet inte om dom tidigare ägarna av huset har tränat på graffiti på garageväggarna..?

Till middag åt vi vårt årliga minijulbord. En mysig tradition vi har, att vi äter ett julbord hemma någon vecka innan jul. Nam-nam.


Till efterrätt blev det ris alá Malta. Man tackar, det är så gott.

Nu ska vi krypa ner i vår nybäddade säng och sussa. Godnatt!

Av Sanna Svensson - 10 december 2020 17:36

Nu har vi tänt upp så att tomten hittar hem till oss <3 Vi fick en ljuslinga av Viola som vi genast satte i vår gran ute. Nu syns granen mer, den syndes knappt förut när det var mörkt. Supermysigt!

Av Sanna Svensson - 9 december 2020 19:40

Något man gjorde för jätte, jättelängesen gjorde vi igår. Hur kul?

Av Sanna Svensson - 6 december 2020 23:52

Idag har det stökats på här hemma. Eller hela helgen egentligen. Igår gjorde jag saffranskakor och så gjorde vi egna Raffaelo-godisar. Ojoj, dom skojar man inte bort.

Idag har vi gjort läsk, eller saft. Koncentrat så kan man göra antingen läsk eller saft, så säger vi. En med rabarber och lime, och en med grape och citron.


Så fina färger, helt naturligt.

Jag har idag städat badrum och vardagsrum. Så nu är det bara sovrummet kvar som ska få sig en städomgång. Ugglerummet är som det är. Imorgon ska vi sätta upp tomtar och så, och då vill man att det ska vara städat innan. Vi beställde en matta på Dollar till köket och köpte lite nya tomtar där.

Ja, det är väl det den här helgen har bestått av i stora drag. Nu är det tack och godnatt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Skapa flashcards