sannaveronicasvensson

Alla inlägg under december 2020

Av Sanna Svensson - 4 december 2020 21:10

Halloj! Vilken bra fredag det här varit. Jag började dagen klockan sju då jag tog datorn till sängen och jobbade första halvtimmen där. Sen flyttade jag mig till soffan och sen vidare till köksbordet. Man måste mjukstarta dagen, haha.

Mellan 11-12:30 gick jag och Karin äntligen våran brorunda. Idag fick vi till det. Jag blev lite skeptisk när jag såg att det snöade i morse men vägarna var förvånansvärt plogade och bra. Våra vovvar följde med och knatade. Lyckat!

Hemma igen åt vi lunch. Marcus åkte sen iväg och bakade bröd hos sin mamma. Jag jobbade på och har fått mycket gjort idag, vilket känns otroligt skönt. Efter jobbet tog jag en tuppis i soffan - så trött.

När jag vaknade igen så fick köket sig en städning. Igår var det hallen, idag köket. Så nu är det rent och fint. Efter det knatade jag till brödbagarna dit vi beställde mat från Mysen och åt till middag.

Nu ska jag duscha och sen blir det lite chill i soffan innan sängen kallar. Jag tror inte att det blir en sen kväll ikväll. Gäsp!

Av Sanna Svensson - 3 december 2020 12:13

Vilken lugn och skön torsdag det här varit hittills och jag hoppas att den fortsätter lika bra. Jag gick upp vid 07 och började faktiskt med att träna. Jag har aldrig provat pilates men gjorde det idag. Ett 30 minuters pass via Youtube i vardagsrummet. Skön start, men ingen ny favorit gällande träning. Frukosten smakade iallafall extra gott efter det. Lingongrova och julskinka som vi gjorde igår. Mums!

Idag jobbar jag hemifrån. Jag sitter på utbildning/föreläsning om sekretess hela dagen idag, så då var det lika bra att vara hemma. Så det blir en lugn dag framför datorn.

Jag och Karin skulle som sagt ha promenerat igår men det ställdes in. Hennes jobb kom imellan. Och idag så hade jag utbildning så det kom imellan. Men imorgon, då hoppas jag verkligen att det blir av och att inga hinder kommer imellan. Jag längtar efter en mysig middag med henne och Jens, med spel, snack och vin. Men det får vi ha att se framemot istället. Promenader är det nya istället för vinkväll, haha.

Nu tog utbildningen lunch, så det ska jag också göra.


(Kan hända att jag har slagit in något paket samtidigt som jag lyssnat. Ops)

Av Sanna Svensson - 2 december 2020 09:53

Det var inte mycket uppdaterat här inte. Anledningen? Ja, jag hinner knappt gå upp fören jag ska lägga mig igen känns det som. Herregud vad dagarna går fort.

December har knackat på dörren och kommit in. Tänk att det snart är jul?! Vi har börjat pynta lite smått med adventsljusstakar och stjärnor, igår kollade vi på julkalendern och öppnande våra egna julkalendrar. Mys! Tre, eller fyra dagar i rad har vi druckit glögg.

Vi lovade tidigt varandra att nu när vi flyttar in i hus så ska vi verkligen mysa på hela december. Pynta, baka och njuta av hela december. Nästintill att vi skulle göra snögrottor och åka madrass varje dag. Nu är tiderna som dom är och man (jag) har tappat lite av den gnistan. Det kommer inte bli riktigt som tänkt. Men vi försöker få till en bra julstämning hemma ändå.

Nu ska jag jobba vidare. På lunchen ska jag och Karin ut och gå, kanske en brorunda. Andra gången på en vecka. Heja oss! Vårat nya sätt att umgås.

Och kika in den här bilden som Marcus tog för någon kväll sen. Wow!

Rörigt inlägg men det speglar livet på ett ärligt sätt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards