sannaveronicasvensson

Alla inlägg under december 2017

Av Sanna Svensson - 11 december 2017 02:22

Just nu ser det ut såhär i vår hall efter att vi dumpat av allting där. I vardagsrummet råder det kaos efter att dels ha kopplat in en ny tv, och dels efter att ha haft julklappsinslagning där. Och i köket är det inte skinande rent. Lite oklart varför det är så stökigt där faktiskt.

Ja, jag tror att jag kommer roa mig imorgon på min lediga dag. Marcus jobbar hela dagen, men jag undrar vem som egentligen kommer vara tröttast imorgon kväll....

Av Sanna Svensson - 10 december 2017 12:29

I skrivande stund befinner vi oss i Sveg. Vi kom upp hit går vid lunchtid och åker hem ikväll, så det blev bara en snabbtur.

När vi kom upp så åkte vi till gammelgården där det var julmarknad. Där åt vi flötgröt, köpte lotter och kollade på saker. Mysigt. Då fick man äntligen lite julkänsla.

Efter marknaden så åkte vi till mamma och junior där vi bakade pepparkakor, gjorde pepparkakshus, klädde granen och lekte. Det var så mysigt att sitta tillsammans och knåda en deg, trycka ut figurer och se dom gräddas. Och såklart var det underbart att äntligen få umgås med nära och kära igen.

Jag sov kvar hemma hos mamma för att få umgås med dom så mycket som det bara fick. Så inatt delade jag säng med junior. Det var mysigt, ända tills han väckte mig strax före sju imorse...




Efter att ha myst med telefonspel och prat så bakade vi lussekatter. Eller jag och mamma iallafall. Junior gjorde något annat typ av bakverk, haha.

Nu är vi hemma hos Marcus föräldrar. Vi håller på att vänta på att en bröddeg ska jäsas, sen ska vi baka segkaka!

Av Sanna Svensson - 8 december 2017 00:39

Idag hade vi en helkväll i julens tema. Tomtegröt till middag och paketinslagning på kvällen, med Ernst på teven. Kan det bli mysigare?

Av Sanna Svensson - 6 december 2017 11:05

Hejsan hoppsan!
Igår var det fullt upp och det var anledningen till att det inte blev något inlägg.

Först jobbade jag fram till 14:15. Det var grymt skönt att sluta så tidigt. Därefter åkte jag hem och fixade mig inför en middag med jobbet.

Väl på plats fick vi två ?kex/flan med pilgrimsmussla och anka. Och diverse tillbehör! Jag vart något skeptiskt när jag fick höra vad vi skulle äta men oj vad gott det var. Tyvärr tog jag ingen bild.

Till varmrätt fick vi iberico med majs och majo. Och dom godaste sötpotatispommes jag har ätit. Allt det andra var också jättegott, men just pommesen!

Därefter blev det snack och vin med ett härligt gäng. Och det var så välbehövligt att få göra något annat med kollegorna än att jobba.

Idag är jag återigen på jobbet och ja, lite tröttare än vanligt är man allt.

Av Sanna Svensson - 4 december 2017 19:34

Hejsan!

På vår lediga söndag har vi roat oss med att handla på stan, ätit middag på IKEA och nu håller vi på att baka för fullt.

Det är ju bara så mysigt att köpa julklappar tycket jag. Skulle kunna köpa hur mycket som helst. <3 Jag köpte även lite kläder, en skinnkjol och en glansig t-shirt. Oväntat men snyggt tyckte jag. En bild på det tänkte jag lägga upp imorgon eller i övermorgon.

Eftersom vi inte hade någon riktig middagsplan så passade vi på att äta middag på IKEA när vi ändå hade ett annat ärende ute på den delen av stan. Jag tog köttbullar och mos, mums!




Just nu håller vi på att baka farmors lunchpepparkakor, som dom så fint heter. Vi har haft degen i kylen i tre dygn nu för att den skulle vila till sig. Vi har aldrig bakat, aldrig ätit och aldrig sett dessa kakor förut, så vi får helt enkelt se hur det blir.

Av Sanna Svensson - 3 december 2017 07:22

Känslan efter att ha jobbat natt och när man sitter på bussen påväg hem, den är obeskrivlig. Nu längtar jag bara efter att få krypa ner i sängen och vänta på John Blund. Som pricken över i:et är det perfekt sovväder, lite duggregn och mörkt.

Hoppas att ni andra får en underbar söndag!

Av Sanna Svensson - 1 december 2017 20:13

Hej på er! Hur mår ni? Hos oss rullar livet på som vanligt.

Idag har vi uträttat lite ärenden och sen chillat hemma. Nu på kvällskvisten har jag vilat, ska iväg och jobba, och Marcus har bakat drömmar. Och dom blev verkligen drömmgoda! Sen har vi börjat med en annan kaksmet som nu står och svalnar.

Planen är väl sen att vi ska käka en sen middag och sen ska jag dra till jobbet. Jag känner mig inte särskilt taggad på nattjobb nu, men det går säkert bra bara man kommer dit.

Två bilder från dagen:




Av Sanna Svensson - 1 december 2017 13:30

Eftersom Marcus fortfarande är barnsligt förtjust i julkalendrar och jag fortfarande älskar att fixa julkalendrar.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards